Sarka Kata csak kibökte miért nem megy vissza Hajdúhoz
Sarka Kata csak kibökte miért nem megy vissza Hajdúhoz

Sarka Kata csak kibökte miért nem megy vissza Hajdúhoz

Sarka Kata Joshi Bharat műsorában mesélt az új életéről és az azzal járó kihívásokról.

Bár a tegnapra kitűzött válóperes tárgyaláson sem Sarka Kata, sem Hajdú Péter nem jelent meg, ez nem azt jelenti, hogy a kapcsolatukban bármi is változott volna: nem békültek ki, továbbra is külön élnek. A Joshi, a legjobb barát című műsorban azt is megosztotta a nézőkkel, miért nem megy vissza a férjéhez.

 

sarka-kata

 

– Addig, amíg száz százalékig nem vagyok biztos benne, hogy működni fog a mi kapcsolatunk, addig nem megyek vissza. Azt semmiképp nem akarom, hogy visszamegyek, aztán megint el. Ezt a gyerekekkel nem lehet megcsinálni! Egy döntés van. Az, hogy vissza Petihez, vagy egy új élet, ebből a szempontból mindegy, de biztosnak kell lennem a döntésemben – mondta.

A Borsnak azt mondta, édesanyaként elsősorban a gyerekei érdekeit tartja szem előtt, már csak miattuk sem lehet próbálgatni, vajon működik-e még a közös élet.

Sarka Kata Joshi Bharat FEM3-on futó műsorában arról is beszélt, a férjétől való elköltözéssel nőtt fel igazán, hiszen nagyon fiatalon, a szülői házat elhagyva rögtön összebútorozott Hajdú Péterrel. Amíg önálló nem lett, azt sem tudta igazán, miből áll össze a rezsi.

– Egyedül kell megküzdenem a hétköznapokkal. Tényleg ez az igazi felnőtté válás. Néha feleszmélek, hogy ennyibe kerül a víz, a villany? – árulta el.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Kapcsolódó cikkek