Sarka Kata életében máris felbukkant egy következő férfi
Sarka Kata életében máris felbukkant egy következő férfi

Sarka Kata életében máris felbukkant egy következő férfi

Sarka Kata és Hajdú Péter házasságának sorsa továbbra sem dőlt el. Külön élnek, de a békéltető tárgyalásukon nem jelentek meg. Válságuk okai között szerepelt féltékenység és eltávolodás is. Bár Hajdú várja vissza Katát, úgy tűnik a sztármami életében már egy új férfi tölt be fontos szerepet…

Sarka Kata és Hajdú Péter házassági válsága nyáron kezdődött, legalábbis ekkor derült fény arra, hogy a pár kapcsolata nem felhőtlen. Nem sokkal az első hírek kikerülése után kiderült, hogy Kata el is költözött a családi házból. Sok hír felröppent arról, hogy mi okozhatta a törést, esett szó eltávolodásról, féltékenységről és harmadik félről is. A legújabb hírek szerint éppen Sarka Kata életében jelent meg egy férfi.

 

sarka-kata

 

A Story állítása szerint a titokzatos, tetemes vagyonnal rendelkező üzletember nem közszereplő, de sok újságcikkben szerepelt már.

Hosszú évekig a család barátjaként tartották számon, ám mostanában inkább már csak Kata körül szokott feltűnni. 

A lap szerint rendezvényeken is láthatók együtt, valamint éttermekben is, sőt egy bútorboltban szintén egymás társaságában jelentek meg, hogy megvásárolják Kata lakásának berendezési tárgyait. A lap informátora állítja, ez a titokzatos vállalkozó zavar be a képbe, akinek korábban közös üzleti ügyei voltak Katával, de ezeknek már vége, így a találkozásaiknak nincs hivatalosan oka.

 

sarka-kata

 

Nem először merül fel az, hogy Kata titokzatos férfival találkozgat. Legutóbb augusztusban állították, hogy Kata egy ismeretlen illetővel találkozgat, aki a reptéren is várta a műsorvezetőt, amikor hazatért gyermekeivel és édesanyjával a közös nyaralásból. Állítólag minden alkalommal ugyanaz a férfi volt a titokzatos idegen…

 

 

HOZZÁSZÓLÁSOK

Kapcsolódó cikkek